Muffinsseja tällä kertaa. Täytteenä joko mustikoita, mansikoita tai vadelmahilloa, mukana myös valkosuklaanpaloja. Nam:) Huomasin näitä tehdessäni, että hillon saa kätevästi muffinssien sisään kermavaahdonpursottimella.

2034045.jpg

Muffinssit (n. 10 kpl)

200 g margariinia
2 dl sokeria
0,5 dl fariinisokeria
3 munaa
0,5 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
valkosuklaata rouhittuna (n.50-60 g)
täytteeksi esim. mustikoita tai mansikoita tms.
Amerikan muffinivuokia

Vaahdota margariini ja sokerit. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri keskenään ja lisää taikinan joukkoon vuorotellen maidon kanssa. Murenna n. 40 g valkosuklaata takinan joukkoon ja sekoita varovasti. Nostele taikinaa Amerikan muffinivuokien pohjalle, minkä jälkeen laita vuokiin joko mustikoita tai mansikoita sekä hieman ruohittua valkosuklaata.Laita vuokiin marjojen ja suklaan päälle vielä nokareet taikinaa siten, että marjat peittyvät. Jätä vuokiin takinalle hieman "pelivaraa" kohoamisen takia (vähintään 1/3 tulisi olla vajaa). Mikäli päädyt laittamaan muffinsseihin  hilloa, täytä vuoat ensin taikinalla. Tämän  jälkeen laita kermavaahdonpursotuspussiin hilloa, työnnä pursottimen terä taikinan keskelle ja pursota hillo muffinssiin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.

2034112.jpg

...Muffinssit ovat saaneet päälleen tomusokerisateen...

2034121.jpg