Alkoi tehdä mieli salaattia ja muistin erään kaverini juuri tarjonneen minulle tekemäänsä kanafetasalaattia, joka oli ihan tosi hyvää (taisin syödä silloin melkein kaiken...:). Täytyipä sitä siis minunkin heti kokeilla. Laitoin kanan lisäksi joukkoon myös pastaa (koska tykkään ihan hirveästi pastasalaateista). Tarkoitukseni oli kyllä tehdäkin ruokaisa salaatti, mutta täytyy myöntää, että kanan, fetan ja pastan yhdistelmä oli melkein liiankin täyttävä..Mutta maku oli loistava :)
Näitä tarvitset (noin 4-5 hengelle):
200 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 ruukku salaattia
kirsikkatomaatteja
oliiveja
kurkkua
noin 200 g fetaa öljymarinadissa
noin 2 dl penne rigate -pastaa
Mausteiksi: mustapippuria, basilikaa (tuoretta/kuivattua)
Tee näin:
Paista kanat pannulla ja keitä pasta, anna kummankin jäähtyä (tai jäähdytä ne). Viipaloi tomaatit ja kurkut ja revi salaatti sopiviksi paloiksi. Puolita oliivit. Kasaa kaikki ainekset nätisti kulhoon ja ripottele pinnalle hieman mustapippuria ja basilikaa.
Kommentit