Pikainen, mutta hyvä ruoka sille, jolla on hoppu :) Käyttämäni kanasuikaleet olivat marinoimattomia ja tarkoituksenani oli antaa niiden maustua hyvin ennen käyttöä, mutta totta kai muistin asian vasta paistovaiheessa...Vaikka sitten maustoin kanat vasta pannulla, niin hyvää siitä silti tuli.

1141487.jpg

Tämä ruoka ei kummemmin ohjeita kaipaile: Keitä riisi kasvisliemikuution kera. Paista ja mausta (suola, mustapippuri, soija, Creme Bonjour mustapippuri -tuorejuusto, broilerimauste, cajunmauste, rouhittu rosepippuri) pannulla muutama sata grammaa kanasuikaleita. Lisää joukkoon 2 dl ruokakermaa ja n. reilu teelusikallinen perunajauhoja suurustamaan (kannattaa liuottaa perunajauhot ensin tilkkaan kylmää vettä --> vältät paakut kastikkeessa). Lisänä fetasalaattia.